EC Dahls helse- og velferdssenter

Kommunal (Norway)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Vi legger vekt på at E. C. Dahls helse– og velferdssenter skal være et godt sted å bo og det legges vekt på å skape et godt og trivelig miljø.
E. C. Dahls helse- og velferdssenter ble åpnet i 1986. Lokalene ble før den tid brukt til fødselsklinikk. Bygningen eies og drives av Trondheim kommune. E. C. Dahls helse- og velferdssenter ligger sentralt og vakkert til i Trondheim sentrum. Utenfor byggningen ligger en stor og ærverdig park med gamle trær og beplantning. Parken har rullestoltrase, og egner seg godt for små utflukter spesielt på på sommerstid.
Vi legger vekt på at E. C. Dahls helse– og velferdssenter skal være et godt sted å bo. Det legges vekt på å skape et godt og trivelig miljø, der beboerne bevarer best mulig av egne ressurser og kan ta egne valg.
Beboerne får vasket sine klær, men de må merkes godt. Det er praktisk for oss om du tar med hverdagstøy som tåler vask. Det kan forekomme at plagg kommer bort eller blir vasket feil. Sykehjemmet erstatter ikke klærne dersom dette skjer.
Verdisaker kan vi oppbevare om ønskelig i safen ved sykehjemmet, men vi anbefaler at pårørende tar vare på verdifulle smykker og gjenstander, vi erstatter ikke verdisaker hvis de kommer bort.
Vi har egne egnede røykerom for beboerne.
E.C.Dahls helse- og velferdssenter har ingen besøkstid, beboerne kan ta i mot besøk når de måtte ønske det. Pårørende kan også i mange tilfeller ønske å ta med seg sine hjem eller ut på en tur, de ansatte er behjelpelig med det praktiske.  
Hovedinngangen har låst dør, bruk porttelefonen, den er betjent til enhver tid.  
E. C. Dahls helse- og velferdssenter har ulike kulturelle og sosiale aktiviteter som sang og underholdning, se oppslag på senteret.
Pårørende arrangerer en årlig ”hyggekveld”. Det er anledning til å delta på arrangementer i regi av den  kulturelle spaserstokken.  Aktivitør arrangerer bingo, trim og hyggestunder. Vi har også prestetjeneste fra Domkirken menighet. 
Det er frisør og fotpleie tilknyttet helse-og velferdsenteret. Det er ingen timebestilling men tjenestene utføres etter ønske og behov.   Tilbakemelding mottatt

Részleteit

City Trondheim
Address Sverres gate 5
Phone +4772544131
Phone Telefaks:+4772544101
Email ecdahls-helse.postmottak@trondheim.kommune.no
Web ---

Hely

Sør-Trøndelag, Norway
Trondheim Sverres gate 5 , 7012