Hjorten helse- og velferdsssenter

Privat (Norway)Hozzáadás a kedvencekhez

Leírás

Hjorten helse og velferdssenter også i framtiden vil være et godt sted å bo, besøke eller arbeide ved. Vår målsetting om å være byens beste sykehjem.
Hjorten Omsorgssenter ble åpnet igjen i september 2005 og ligger vakkert til ved enden av Ila parken. Senteret er integrert i den omliggende bebyggelsen på en fin måte og har kort gåavstand til blant annet matvarebutikk, legekontor og frisør. Hjorten Omsorgssenter eies og drives av Stiftelsen Ilen menighet Sykehjem, i samarbeid med Trondheim kommune. Målsettingen for institusjonen, har vært å drive et hjem for eldre i Ilen menighet. Institusjonen er per i dag åpen for alle byens innbyggere. For å søke om plass ved Hjorten helse- og velferssenter henvender du deg til helse- og velferdskontoret i din bydel.
Hjorten helse- og velferdssenter er todelt og består av en sykehjemsavdeling og dagsenter i samme bygning.
 
Sykehjemsavdelingen har 38 store rom med egne bad fordelt på 2, 3 og 4.etg. En egen heis sørger for lett adkomst til etasjene.
Vår målsetting om å være byens beste sykehjem avhenger av et godt samarbeid og gode holdninger. For at brukere ved dagsenteret og beboere i sykehjemmet skal oppleve livskvalitet og livsglede den tiden de er hos oss, er måten vi oppfører oss på, av største betydning. Gjennom bevisst stimulering av sansene (lukt, smak, syn, hørsel), samarbeid med pårørende, sang/musikk, god mat/drikke, kino, blomster/fisker, turer ut etc., vil vi forsøke å nå våre mål.
Hjorten dagsenter har lokaler i 1.etg. Dagsenteret er et tilbud til hjemmeboende eldre. Vi har lokaler til utlån for mindre arrangementer for beboerne ved sykehjemmet.

Részleteit

City Trondheim
Address Ilevollen 15
Phone +4772544620
Phone Telefaks:+4772544621
Email hjorten-helse.postmottak@trondheim.kommune.no
Web ---

Hely

Sør-Trøndelag, Norway
Trondheim Ilevollen 15 , 7018